Uw kabelboom bij MECS

Samen werken wij aan uw project.

Gespecialiseerd in maatwerk kabelbomen

WAT WIJ DOEN

KABELBOOM ASSEMBLAGE

MECHATRONICA MECS BV

ENGINEERING

kabelboom productie automotive

WEBSHOP
sensoren & connectoren

kabelboom productie

 advies, ontwerp en productie

MECS BV is een technisch hoogwaardige kabelboom producent. Met een deskundig team ontwerpen, produceren en assembleren wij maatwerk kabelbomen. Wij zijn expert op het gebied van kabelbomen en leverancier van diverse componenten waaronder; connectoren en sensoren. Bij MECS vertegenwoordigen merken als DEUTSCH, BEDIA, VDO, Harnessflex en Motometer.

De toegevoegde waarde van MECS ligt niet alleen in het leveren van een kabelboom, sensoren en connectoren. MECS geeft ook professioneel advies met betrekking tot de productie van volledige kabelbomen, inclusief alle benodigde componenten waaronder; contacten, connectoren en sensoren. Dit maakt MECS een uniek bedrijf in de markt van mechatronische toepassingen.

Kabelboom advies & Ontwerp:

Onze eigen R&D afdeling adviseert klanten en of ontwerpt halffabricaten en inbouwkits zoals: kabelbomen, instrumentarium en connectoren voor industriële toepassingen.

Kabelboom productie & Voorraadmanagement:

Wij kunnen zowel een prototype produceren als in serie produceren. Hierdoor kunnen wij onze klanten ondersteunen in elke fase van het productieproces. Verder kunnen wij zowel eenvoudige als kwalitatief hoogstaande kabelbomen produceren. Met MECS als partner bent u verzekerd van een flexibele productie en het op afroep in voorraad houden van halffabricaten en inbouwkits.

MECS levert wereldwijd aan machineproducenten die actief zijn in de maritieme, industriële en agrarische sector.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Oplossingen voor diverse sectoren

Preferred supplier

TE Connectivity
Harnessflex

News feed

##

Product updates ontvangen?

1 + 3 = ?