MECS uw adviserende leverancier in techniek

MECS is uw adviserende leverancier in techniek én heeft als kerntaak mechatronische oplossingen te verbinden. Wat vandaag nieuw is, is morgen weer achterhaald. Ons doel is om uw organisatie zo adequaat mogelijk technische innovaties op de markt aan te bieden. Niet alleen zakelijke klanten, maar ook particuliere klanten kunnen bij MECS terecht. Zo geven wij, samen met u, uw producten de gewenste functionaliteit; advies en product op maat!

Wij hebben meer dan een kwart eeuw ervaring in het ontwerpen, implementeren en leveren van analoge en digitale dashboardinstrumenten, kabelbedieningssystemen, elektrische motoren en sensoren. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment in audioproducten, camerasystemen en diverse verlichtingen. Met trots vertellen wij dat MECS voorloper is in -en vertegenwoordiger van- een programma hoogwaardige connectoren in de Benelux.

MECS is conceptgericht. Wij leveren niet alleen een sensor, connector of instrument, maar bieden ook producten die met elkaar in verbinding staan. Wij verzorgen een totaaloplossing, werken efficiënt en zo zorgen wij ervoor dat ook ú innovatief bent met uw eindproduct.

Bovendien hanteren wij consistente en hoge kwaliteitsnormen. Dit kunnen wij verwezenlijken omdat wij beschikken over bekwame technische specialisten. Evenzo zijn wij trots dat MECS ISO 9001:2000 gecertificeerd is. Wij staan in voor een superieure flexibiliteit zodat wij altijd op het juiste moment, met het juiste product op de juiste plek zijn.
Alles wat u nodig heeft vindt u in onze complete productenportfolio. Binnen onze service hanteren wij het concept van one-stop-shopping.

Daarom MECS

Veilig betalen

100% veilige betalingen

Deskundig advies

Maatwerk

Totaaloplossing

One-stop shopping

Professionele service

Klantgericht
Sampel Connector

Meest Verkocht

Mis niet langer onze scherpe acties en nieuwe producten.