MECS wil u graag voorzien van aansluitend nieuws en informatie over producten binnen ons assortiment. Deze pagina brengt u door  middel van ‘linkjes’ verder naar verschillende onderliggende pagina’s met actualiteiten. Zo vindt u op deze pagina’s actualiteiten over onze branche in mechatronische oplossingen. De nieuwsartikelen sluiten allemaal aan bij onze totaaloplossing.

MECS staat voor Mechanical Elektronical Control Systems waarbij onze diverse Control Systems tot een totaaloplossing vormen.
MECS is niet zomaar een leverancier! Wat wij doen is het ontzorgen van onze klanten op het gebied van mechatronische oplossingen. Onze klant moet zo min mogelijk. Wij opereren als verbinder in techniek en daarmee zorgen wij voor de meest innovatieve totaaloplossing. Zo leveren wij niet alleen een connector, maar een een veelal producten voor uw project.

Hieronder vindt u de ‘linkjes’ met titels van onze actualiteiten en ander gerelateerd nieuws binnen ons vakgebied. Wilt u graag meer weten over onze producten, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons middels onze contactpagina.

Informatie

TE Connectivity  

BOSCH shop

Deutsch Contacts

VDO Instrumenten

Nieuws

Nieuwsbrief 24-01-2018: Onze nieuwe webshop is gelanceerd!

Nieuwsbrief 05-03-2018: Registreer u online en maak gebruik van alle MECS voordelen.

Nieuwsbrief 30-10-2018: Eindejaarssluiting feestdagen.