MECS staat voor Mechanical Electronical Control Systems, waarbij de samentrekking van mechanica en elektronica tot een mechatronische oplossing zorgt.  We leggen tientallen verbinden met deze mechatronische oplossingen door ons ruime aanbod. Zo bieden wij met ons ruime aanbod de meest uiteenlopende totaaloplossing voor de klant. We leveren niet alleen een sensor, connector of instrument, maar bieden producten aan die met elkaar in verbinding staan. Zo ontzorgen we u binnen het hele traject van advies tot uitvoering. Dit doen wij in samenwerking met onze bekwame medewerkers, hoogopgeleide monteurs en kwalitatief hoge merken.

Wij staan garant voor constante kwaliteit. Wat vandaag nieuw is, is morgen alweer achterhaald. Daarom verkent MECS voortdurend zijn markten. Op deze manier streeft MECS ernaar uw organisatie zo adequaat mogelijk de nieuwste ontwikkelingen op de markt aan te bieden. Onze kwaliteit is afhankelijk van uw menig.

We geven, samen met u, uw producten de gewenste functionaliteit. Elk advies is op maat ingericht en deze uitwerking ziet u in al onze producten.

 

Wij zijn techniek de baas

Wij hebben meer dan een kwart eeuw ervaring in het ontwerpen, implementeren en leveren van analoge en digitale dashboardinstrumenten, kabelbomen, elektrische motoren en sensoren. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment in audioproducten, camerasystemen en diverse verlichtingen. Last but not least is MECS voorloper in en vertegenwoordiger van een programma hoogwaardige connectoren in de Benelux.

MECS staat garant voor constante kwaliteit, klantgerichtheid, snelle levertijden en deskundig advies. MECS mixt een innovatieve visie met gefundeerde technische kennis. De synergie die dit oplevert, zetten wij graag in beweging in uw organisatie.

 

Wij zijn sterk in wat we doen met techniek. Daarboven geven wij u graag deskundig advies over de mogelijkheden voor uw totaaloplossing
Zie ook onze: missie en visie om een uitgebreide indruk te krijgen over MECS.