Uw kabelboom bij MECS

Samen werken wij aan uw project.

Gespecialiseerd in maatwerk kabelbomen

Automotive

MECS levert al ruim 20 jaar diverse componenten aan deze sector. Wij assembleren onder andere kabelbomen en bedieningskasten, maar ook voor losse onderdelen zoals druk en temperatuursensoren, niveaumeting en connectoren bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij MECS verkopen wij niet alleen sensoren, connectoren en toebehoren, deze onderdelen verwerken wij ook in onze eindproducten. Op die manier kunnen wij u optimaal adviseren doordat wij weten wat wel en niet werkt door onze jarenlange ervaring.

Onze klanten bevinden zich bijvoorbeeld in de trailerbouw, produceren emissie reductiesystemen en/of zijn actief in mobiliteitsoplossingen voor het stadsvervoer.

Met samenwerkende partners bieden wij ook mogelijkheden voor high voltage toepassingen waar zero emission of hybride systemen van toepassing zijn.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Toepassing transport sector

Binnen de transportsector kunt u denken aan kabelbomen en besturingskasten voor bijvoorbeeld transportkoeling en trailerbouw.
In ons assortiment vind u diverse meters en sensoren om uw applicatie continu te monitoren zoals druk, temperatuur en niveaubewaking. Ook beschikken we over een ruim assortiment aan zwaailampen en (werk)verlichting voor uw vrachtwagen en/of trailer.

toepassing mobiliteits sector

Voor oplossingen met betrekking tot mobiliteit kunt u bij ons terecht. Ons team is beschikbaar om samen met u te werken aan een oplossing. We beschikken over een ruim aanbod aan diverse producten. Ook is het mogelijk om een prototype assemblage samen te stellen voor u. In opdracht van u verzorgen wij de aanvraag tot het assembleren van de kabelbomen al dan niet low of high voltage.

Wij bij MECS helpen u graag bij het vinden van een oplossing. Neem gerust contact op met het team van MECS.

CONTACT

Heeft u een andere vraag met betrekking tot kabelbomen en of totaaloplossingen binnen de mechatronische, maritieme, industriële of agrarische/landbouw sector? Ook hier is ons team bereid u te assisteren en samen gaan wij met u op zoek naar een passende oplossing.

Voor de meest uiteenlopende technische vragen omtrent kabelboom confectie kunt u bij het team van MECS terecht. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen ?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

MECS

LEVERANCIER VAN KABELBOMEN IN VERSCHILLENDE SECTOREN.

  • AUTOMOTIVE
  • MARITIEM
  • AGRARISCH
  • INDUSTRIEEL

Kabelboomonderdelen nodig ?